توضیح در خصوص سامانه آموزش الكترونیكی

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند، لینك های ورود به سامانه آموزش الكترونیكی به تدريج فعال خواهد شد

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند، لینك های ورود به سامانه آموزش الكترونیكی در حال حاضر غیر فعال است و ظرف چند روز آینده فعال خواهد شد. همچنین راهنمای سامانه آموزش الكترونیكی نیز پس از فعال شدن سامانه، بر روی سایت دانشگاه بارگذاری خواهد شد و راهنمایی ها به تدریج در آن قرار می گیرد.
كاربران گرامی در حال حاضر می توانند نرم افزارهای لازم را از طریق بخش نرم افزارهای مورد نیاز سامانه دانلود نمایند و از نظر نرم افزاری آماده باشند. پس از فعال شدن سامانه آموزش الكترونیكی، از طریق مركز آموزش الكترونیكی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد و در مورد نحوه ورود و استفاده از سیستم نیز راهنمایی های لازم انجام خواهد گرفت.

مركز آموزش الكترونیكی دانشگاه علم و فرهنگ