اطلاعيه تکمیلی در خصوص عدم ضبط کلاس هاي روز چهارشنبه- 20 فروردين

نظر به اينكه لازم است وضعيت server هاي آموزش الكترونيك، در حالت بدون ضبط كلاس و در زمان اوج مصرف مورد آزمايش قرار گيرد، بنابراین ضبط كلاس هاي چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۰ تا اطلاع ثانوي بر روي server هاي مذكور انجام نخواهد شد.

شایان ذكر است دانشجويان و اساتيد گرامي مي توانند براي ركورد از ابزارهاي مختلفي از جمله: نرم افزار ZD software screen recorder كه يك نرم افزار سبك و كاربر پسند است، استفاده نمايند. نسخه portable اين نرم افزار رايگان است و شما مي توانيد از سايت مرجع آن را دانلود كنيد.
توجه كنيد كه حتما نسخه portable را دانلود نماييد و از سايت هاي متفرقه آن را دانلود نكنيد، چون لوگوي خود را درج مي كنند كه مطلوب نيست. سايت مرجع zdsoft.com است.
@vcusc

كار با اين نرم افزار بسيار راحت است و فقط كافي است آن را اجرا و ميكروفون را فعال کنید (اساتيد محترم بايد ميكروفون را فعال نمايند. اسپيكر به شكل پيش فرض براي همه فعال است) و دكمه ضبط را بزنيد. از این مرحله به بعد، عمل ضبط انجام مي شود و در قالب يك فايل mp4 ذخيره مي گردد. توصيه مي شود يك مرتبه قبل از كلاس، عملكرد اين نرم افزار را تست نمائيد.

•  اساتيد محترم توجه نمايند كه ميكروفون در نرم افزار ادوبي كانكت روشن باشد.
  •  توصيه مي شود استاد و دو نفر از دانشجويان (به عنوان نماينده) ضبط را انجام دهند.

مجددا ياداور می شود، رويه اعلام شده صرفا برای تست است و در روز چهارشنبه اجرا مي شود.

از شکیبایی و همراهی اساتید و دانشجویان محترم جهت عبور از این مرحله و پایدارسازی نرم افزار آموزش غیرحضوری سپاسگزاريم.

کانال تلگرام مرکز آموزش الکترونيکي : vcusc@

مركز آموزش الكترونيكي دانشگاه علم و فرهنگ