نحوه تشکیل کلاس‏های مجازی نیم سال اول 1401

باسمه‏تعالی

1. دانشجویان محترم برای شرکت در کلاس‏ مجازی، از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه به نشانی Lms3.usc.ac.ir  (کلیه رشته ها)اقدام نمایند.
  2. برای استفاده از سامانه LMS نام کاربری "شماره دانشجویی" و پسورد "کد ملی بدون صفرهای اولیه" است. به طو مثال اگر کد ملی شما 0099887879 ، پسورد شما 99887879  خواهد بود
  3. دانشجویان گرامی ضمن ضرورت کسب مهارت و آمادگی لازم برای استفاده از سامانه ‏های مورد استفاده در دانشگاه، ملزم به شرکت منظم در کلاس‏ها می‏ باشند.
  4. توصیه می‏ شود دانشجویان عزیز برای شرکت در کلاس ‏های مجازی، تمهیدات لازم برای دسترسی به اینترنت مطمئن و پایدار در طی روزهای کلاسی را در نظر گیرند. در زمان برگزاری کلاس، عدم دسترسی به اینترنت و قطع آن قابل قبول نبوده و در صورتی که مشکل قطع ارتباط از سرور دانشگاه نباشد، عواقب آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
  5. اطلاعیه‏ های مربوط به آموزش مجازی دانشگاه از طریق کانال تلگرامی vcusc@ قابل دسترسی است.
  6. فیلم های آموزشی از طریق منو راهنمای سامانه ویژه دانشجویان قابل دسترس است.
  7. نرم افزارهای مورد نیاز نیز از طریق منو راهنمای سامانه دریافت نرم افزار قابل دانلو می باشد.
  8. درصورت وجود هرگونه ابهام و سؤال در زمینه مشکلات فنی و نرم‏ افزاری سامانه آموزش مجازی از ساعت 8 تا 16 تمامی روزهای هفته (به جز جمعه و تعطیلات رسمی) با شماره 91690841 - 021 (پشتیبانی سامانه آموزش الکترونیکی) یا ادمین کانال vcusc@ تماس گرفته شود.

مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه علم و فرهنگ