پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

اطلاعیه در مورد نحوه ارائه دروس تابستان 1401در سامانه LMS

قابل توجه دانشجویانی که برای ترم تابستان ثبت نام کردند

• سامانه کلاس های مجازی (ترم تابستان) از تاریخ 1 مرداد ماه 1401 فعال و قابل دسترس خواهد بود
  • جهت ورود به کلاس های مجازی (ترم تابستان) به آدرس Lms3.usc.ac.ir مراجعه نمایید.
  • نام کاربری شماره دانشجویی می باشد
  • کلمه عبور کد ملی بدون صفرهای ابتدایی( به طور مثال اگر شماره کد ملی شما 0025436523 است . کلمه عبور شما بدون صفرهای اول 25436523 می باشد)

توجه: دانشجویانی که در نیمسال دوم 1400 در lms3 کلاس داشتند می توانند با همان نام کاربری و پسورد نیسال دوم خود، وارد lms3 شوند

• برای مشاهده فیلم های آموزشی سامانه LMS و ادوبی کانکت می توانید از لینک زیر استفاده کنید
  • جهت دانلود نرم افزارهای مورد نیاز می توانید به سایت مرکز فناوری دیجیتال، منو راهنمای سامانه- دریافت نرم افزار مراجعه نمایید و یا بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. (دانلود نرم افزارهای مورد نیاز)
  • جهت اطلاع از اخبار مربوط به سامانه مجازی، می توانید به کانال تلگرام مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه علم و فرهنگ به آی دی @vcusc و یا سایت مرکز به آدرس vc.usc.ac.ir مراجعه نمایید.
  • بخش پشتیبانی سامانه LMS در ساعات اداری از ساعت 8 الی 14 روزهاي شنبه تا پنجشنبه به غیر از روزهای جمعه و ایام تعطیل رسمی از طریق کانال تلگرام پاسخگو شما عزیزان می باشد

مرکز فناوری های دیجیتال

دانشگاه علم و فرهنگ