روند آموزش مجازی و چگونگی پشتیبانی سامانه LMSدر دانشگاه علم و فرهنگ

با توجه به ادامه آموزش مجازی درکشور کلاس‌های نیمسال دوم 1400-1401 دانشگاه علم و فرهنگ از روز شنبه 23 بهمن 1400 در سامانه مجازی LMS برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ بر اساس اطلاعیه‌های مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه؛ الزامی است دانشجویان و اساتید جهت حضور در کلاس‌های مجازی وارد سامانه آموزش الکترونیکی مربوط  به دانشکده خود شوند.

نشانی سامانه‌های LMS  دانشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ به شرح زیر است:

دروس عمومی: Lms2.usc.ac.ir

دانشکده فنی مهندسی: Lms3.usc.ac.ir

دانشکده علوم انسانی+دانشکده گردشگری: Lms4.usc.ac.ir

دانشکده‌هنر +دانشکده علوم و فناوری های زیستی: Lms5.usc.ac.ir

پشتیبان‌های سامانه LMS

کارشناسان بخش پشتيبانی سامانه آموزش الکترونيکی در ساعات اداری از ساعت 8 الی 16 روز هاي هفته (به غیر از روزهای جمعه و ایام تعطیل رسمی)پاسخگوی شما دانشجويان محترم مي باشند:

جهت تماس با واحد هاي پشتيباني می توانید از طریق زیر اقدام نمایید

- با شماره 44238171-5 داخی 229 تماس بگیرید

- در صورت مشغول بودن خطوط می توانید به ادمین های کانال تلگرامی مرکز فناوری دیجیتال با آیدی @vcusc پيام دهيد.

در ارسال پیام مشخصات خود را شامل دانشکده- گروه- نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی را ذکر کنید و سپس مشکل خود را توضیح دهید.

جهت مشاهده فیلم های آموزشی سامانهLMS و کلاس‌های مجازی اینجا کلیک کنید