اطلاعیه در مورد نحوه ارائه دروس تابستان 1400 در سامانه LMS

قابل توجه دانشجویانی که برای ترم تابستان ثبت نام کردند

• سامانه کلاس های مجازی (ترم تابستان) از تاریخ 26 تیر ماه 1400 فعال و قابل دسترس خواهد بود
  • جهت ورود به کلاس های مجازی (ترم تابستان) به آدرس  Lms5.usc.ac.ir مراجعه نمایید.
  • نام کاربری شماره دانشجویی می باشد
  • کلمه عبور کد ملی بدون صفرهای ابتدایی( به طور مثال اگر شماره کد ملی شما 0025436523 است . کلمه عبور  شما بدون صفرهای اول 25436523  می باشد)
  • برای مشاهده فیلم های آموزشی سامانه LMS و ادوبی کانکت می توانید از لینک های زیر استفاده کنید
  • جهت دانلود نرم افزارهای مورد نیاز می توانید به سایت مرکز فناوری دیجیتال، منو راهنمای سامانه- دریافت  نرم افزار مراجعه نمایید و یا بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. (دانلود نرم افزارهای مورد نیاز)
  • جهت اطلاع از اخبار مربوط به سامانه مجازی، می توانید به کانال تلگرام مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه علم و فرهنگ به آی دی @vcusc و یا سایت مرکز به آدرس vc.usc.ac.ir مراجعه نمایید.
  • بخش پشتیبانی سامانه  LMS در ساعات اداری از ساعت 8 الی 14 روزهاي شنبه تا پنجشنبه به غیر از روزهای جمعه و ایام تعطیل رسمی  با شماره ۹۱۰۷۰۶۲۱-۰۲۱ پاسخگو دانشجویان محترم می باشد. (در ساعات غیر اداری (ساعت 14 تا 20 ) یا بروز مشکلات تماس تلفنی می توانید به ادمین کانال تلگرام مرکز فناوری پیام ارسال نمایید)

مرکز فناوری های دیجیتال

دانشگاه علم و فرهنگ