کلاس توجیهی آموزش مجازی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد نو ورود

یک برنامه کلاس توجیهی آموزش مجازی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد،در ساعت ۱۲ و ۱۹ روز چهارشنبه ۲۱ آبان به مدت یک ساعت برگزار می شود.

دانشجویان کارشناسی ارشد احتمالا با سیستم های آموزش مجازی آشنا باشند. اما اگر اصلا آشنایی با این سیستم ها نداشتید می توانید در این کلاس توجیهی شرکت کنید.
برای شرکت در کلاس توجیهی کافی است نرم افزار ادوبی کانکت را نصب کنید. این نرم افزار و سایر ابزارهای مورد نیاز را می توانید از بخش آموزش الکترونیکی به نشانی vc.usc.ac.ir و منوی دریافت نرم افزار دانلود نمایید.
برای شرکت در کلاس توجیهی، پس از دانلود نرم افزار، آن را باز کرده و آدرس زیر را در آن وارد کنید:
live5.usc.ac.ir/webinar

نکته: حتما باید به شکل مهمان (guest) وارد شوید.
در قسمت نام نیز، اسم خود را وارد نمایید.

این لینک موقتا برای کلاس توجیهی اختصاص یافته است.
اگر در نصب نرم افزار یا هریک از مراحل مشکل داشتید با پشتیبان های مرکز فناوری تماس بگیرید.

برای دانشجویان کارشناسی برنامه جداگانه کلاس توجیهی برقرار خواهد بود که برنامه مذکور اعلام خواهد شد.

ضمنا کانال تلگرام مرکز فناوری دیجیتال آیدی @vcusc می باشد و اطلاع رسانی های آموزش مجازی دانشگاه در این کانال اعلام می شود.

مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه علم و فرهنگ