پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

اطلاعيه مهم در خصوص دروس عمومي

قابل توجه دانشجویان گرامی نظر به این که کلیه کلاس‌های عمومی (به غیر از کلاس‌های اعلام شدۀ زیر در درس زبان خارجی) به صورت برون خط (آفلاین) برگزار می گردد، و برابر با بند2-7 بخشنامۀ مورخ 9 اردیبهشت ماه 1399 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، لازم است در کنار هر 4 جلسه کلاس برون خط (آفلاین)، 1 جلسه به صورت برخط (آنلاین) به منظور ارتباط مستقیم دانشجویان گرامی با استادان ارجمند و رفع اشکال برگزار گردد، بنابر این، لازم است که دانشجویان عزیز برای آگاهی از زمان برگزاری کلاس های برخط (ویژۀ کلاس های برون خط) به سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه (lms.usc.ac.ir ) مراجعه کرده و با ورود به بخش مربوط به هر درس، از برنامۀ اعلام شده از سوی استاد آن درس آگاهی یابند.

برای آگاهی بیشتر شما عزیزان، روش ارائه استادان محترم در درس زبان خارجی در جدول زیر آمده است: